Eminem - Relapse

Forum przeznaczone na ogolne dyskusje zwiazne z kultura hip hop-owa, zarowno polska jak i zagraniczna.

Re: Eminem - Relapse

Postprzez Chemical 11 mar 2009, o 00:00

To on jeszcze zyje? :P W sumie nie spodziewqam sie niczego ciekawego bo z reszta on nic ciekawego nigdy nie stworzyl ;)
->
Chemical

Postprzez Jaq 27 maja 2009, o 18:52

Ej, wysłuchałem sobie tę płytkę Eminema i powiem Wam, że według mnie to ona jest słaba, brzmi jak odgrzewany kotlet kurcze no :D Brzmi tak jakby to był zbiór piosenek-odrzutów z poprzednich płyt :) Dre zrobił tutaj prawie wszystkie bity, ale szczerze - z całym szacunkiem dla niego - lepiej by chyba było jakby różni producenci się nimi zajęli, bo niektóre są takie jakieś ... słabe no!
Ale z drugiej strony, nie powiem - bardzo podoba mi się numer "Beautiful", poza tym dobre są też "Same song and dance" (ale niestety kojarzy mi się on z "Kim...) i jeszcze "Underground" jest niezły.
A jak Wam się podoba po przesłuchaniu?
"Kid you know you can't fuck with dis, don't you know my shit's too sick?!" (Necro)
Jaq

Postprzez pucek 30 maja 2009, o 08:51

A ja ci musze powiedziec ze plyta mi sie widzi.Po pierwszych przesluchaniach jakos bity doktora mi nie podeszly ale zmienialo sie to z iloscia przesluchan.Teraz musze powiedziec ze sa dobre,"Beautiful" miazdzy,tak samo jak "Bagpipes From Baghdad","Must Be The Ganja","Deja Vu".
Ogolnie lubie jej sluchac.
8/10
Obrazek
pucek

Postprzez Jaq 30 maja 2009, o 09:13

No własnie zapomniałem wspomnieć chyba że Bagpipes też dość dobre :)
"Kid you know you can't fuck with dis, don't you know my shit's too sick?!" (Necro)
Jaq

Postprzez Digga 31 sie 2009, o 21:42

Jaq napisał(a):Ej, wysłuchałem sobie tę płytkę Eminema i powiem Wam, że według mnie to ona jest słaba, brzmi jak odgrzewany kotlet kurcze no :D Brzmi tak jakby to był zbiór piosenek-odrzutów z poprzednich płyt :) Dre zrobił tutaj prawie wszystkie bity, ale szczerze - z całym szacunkiem dla niego - lepiej by chyba było jakby różni producenci się nimi zajęli, bo niektóre są takie jakieś ... słabe no!
Ale z drugiej strony, nie powiem - bardzo podoba mi się numer "Beautiful", poza tym dobre są też "Same song and dance" (ale niestety kojarzy mi się on z "Kim...) i jeszcze "Underground" jest niezły.
A jak Wam się podoba po przesłuchaniu?

Ostatnio w samochodzie przesluchalem cala plytke i jaq ma racje : P Zadnego powiewu swiezosci. A i jego glos jakby sie zmienil, brzmi jakby mu taki wiezienny wlochaty murzyn scisnal jaja : P
Nie przepadalem nigdy za emem ale relapse 'siegnelo' dna...nie rowna sie z poprzednimi plytkami
Ostrze noże i nożyczki, halabardy i pilniczki, aparat czeski, gwoździe pineski. Sztyki, patyki, dywany i guziki, trąbki, pompki, ząbki oraz choinkowe bombki. Gwoździe, szpady, gołe baby, wszystko tylko dla zabawy. Krawaty wiąże, usuwam ciąże. Akcesoria, scyzoryki, złote łyżki i kolczyki, cegły, taczki, wykałaczki z Ameryki, proporczyki, portmonetki, parasolki, ciche Szwedki, globusy, mapy, plany. Change money, jabłka, banany.
Digga

Poprzednia strona

Powrót do Hip Hop

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość